Fasadbehandling

En fasad är så mycket mer än bara en yta utåt sett. En vacker och väl omhändertagen fasad gör så klart att huset mår bättre i och med att man förhindrar att mögel och andra skador förstör. Men en vacker och välmående fasad påverkar också människorna som finns och vistas inuti byggnaden och fastigheten positivt.

Förläng livslängden och trivseln
En fasadbehandling med rätt fasadmedel gör att du förlänger livslängden på huset och även trivseln för de som vistas i byggnaden.
Vi hjälper dig att såväl åtgärda problem som redan finns som att skydda fasaden från eventuella påfrestningar som kan finnas.

Våra fasadbehandlingar
Vi erbjuder flera olika fasadbehandlingar. Vad behöver just du hjälp med?

  • Fasadimpregnering – fasadmedel som förebygger och skyddar din fasad mot inte minst smuts
  • Fasadtvätt – avgaser, fukt och föroreningar får lätt en fasad att se gammal och sliten ut. Detta åtgärdas enkelt med en fasadtvätt (högtryckstvätt) som får din fasad att se ny ut.
  • Blästring (nästa steg av fasadtvätt) – i de fall då inte smuts eller klotter går att få bort med högtryckstvätt använder vi blästring som garanterat får din fasad att glänsa.
  • Fasadmålning – har färgen släppt och börjar bli sliten eller har du haft problem med klotter? Vi hjälper dig att måla om din fasad.

Din fasad kan bli som ny med våra fasadbehandlingar! Ta gärna kontakt med oss om du har fler frågor eller funderingar.

Varmt välkommen!