Måleri

Er målerifirma på Gotland

I de flesta fall där man har sanerat klotter händer det att det behövs en förbättring av färgen på underlaget. När vi utför klottersanering ser vi alltid till att göra det på bästa möjliga sätt men det händer att underlaget och färgen påverkas och att klotterskuggor bildas och detta åtgärdar vi med målning.

I en hel del fall väljer också kunden att i samband med klottersanering passa på och anlita en måleritjänst för att ge fasaden ett lyft.

Vi har en lång erfarenhet av måleriarbeten på såväl mindre som större ytor. Stora som små uppdrag, ingenting är omöjligt för oss. Klotter kan förekomma på olika stora ytor och likaså på olika underlag. Under vår tid i branschen har vi utfört måleriarbeten på mängder av underlag och vår kunskap om vad som krävs för att resultatet ska bli perfekt är stor. Vi är måna om att använda oss av de bästa metoderna och likaså de bästa produkterna för att du som kund ska få ett resultat som inte enbart är fint utan som också varar länge.

Självklart kan du anlita oss för måleri även om det inte är i samband med en klottersanering.

Har du frågor eller funderingar kring hur vi kan hjälpa dig med målning och måleri? Ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer.

Varmt välkommen!